Referenties

“Pragmatisch”

Pragmatisch, snel, daadkrachtig en duidelijk.

21 juni 2021

Sanne Kruijer
Medewerker beleid en kwaliteit

“Ze legt de onlogica van onze processen bloot en komt met bruikbare alternatieven”

Lees dit maar eens even over Saskia. Ik was op zoek naar een functionaris gegevensbescherming voor mijn organisatie. Door simpelweg te googlen kwam ik Saskia tegen. Afspraak gemaakt en al snel bleek dat ze meer in huis heeft dan alleen kennis en een visie op de AVG. Ze heeft een soort universele blik op processen in organisaties die met ICT en het verwerken van gegevens te maken hebben. Nu heb ik zo’n ICT-traject lopen en ik was ook op zoek naar een projectleider hiervoor. Die klik was met Saskia meteen gemaakt. Dus geen FG (waar ze overigens ook zeer geschikt voor is), maar beter nog: projectleider ICT.

Nee, ze kende mijn sector (het voortgezet onderwijs) niet. Ja, het werkt heel verfrissend als je iemand in huis hebt die aan jou allerlei domme vragen kan stellen. Want hoe dommer haar vraag is, hoe meer je er zelf over na gaat denken of het allemaal wel zo logisch is waar je mee bezig bent. Het maakte dus niet uit dat Saskia mijn sector niet kende. Het helpt juist enorm dat ze zich daar als buitenstaander in stort. Heel snel doorgrondt ze onze taal en ons jargon. Ook de inhoudelijke kant daarvan. Ze legt daardoor de onlogica van onze processen bloot en komt met bruikbare alternatieven. En ze doet dat met passend gevoel voor de sector waarin ze zich, ineens, zonder voorgeschiedenis, in begeeft. Knap hoor. En dat wordt niet alleen door mij voor gewaardeerd, maar vooral ook door de medewerkers van de scholen met wie we een nieuw verwerkingsprogramma aan het implementeren zijn.

Enfin… overweeg je om Saskia te gaan inhuren: maak dan een echte fysieke afspraak met haar, voer een open gesprek en ontdek zelf wat voor waarde ze voor jouw organisatie kan hebben. Doe het, laat haar niet lopen!

1 februari 2019

Frans Jordaan
Coördinator Regioloket / Beleidsmedewerker kwaliteit

“Saskia weet snel de betrokken medewerkers te enthousiasmeren om de projecten tot een goed einde te brengen”

Sinds januari 2014 is Saskia aan onze stichting verbonden in de rol van applicatiebeheerder en coördinator. Onder haar aansturing en ondersteuning zijn grote projecten gedraaid. Voorbeelden hiervan zijn onder andere de overgang van de totale geautomatiseerde omgeving naar onze samenwerkingspartner, invoering en inrichting van een nieuwe zorgregistratie voor zowel de zorg als de cliëntenadministratie en invoeren en inrichting urenregistratie voor onze medewerkers. Door de manier van werken van Saskia: gestructureerd, analytisch, efficiënt en effectief zijn wij heel blij met wat zij de afgelopen jaren bereikt heeft voor de stichting. Saskia weet snel de betrokken medewerkers te enthousiasmeren om de projecten tot een goed einde te brengen. Ze neemt hen hierbij gedurende het traject met en legt in “jip en janneke” taal uit wat de status is en wat van hen wordt verwacht.

8 mei 2017

Ira Tonkes
Manager Financiën - Stichting Boogh

“Saskia kijkt niet enkel inhoudelijk naar de producten maar verdiept zich ook in het bedrijf (branche) en het personeel”

Saskia heeft ons al diverse malen geweldig geholpen omtrent onze keuzes en implementatie van de betreffende applicaties. Saskia kijkt niet enkel inhoudelijk naar de producten maar verdiept zich ook in het bedrijf (branche) en het personeel welke er mee dienen te werken. Tevens een prima spil tussen leverancier en eindgebruiker. Daarnaast is Saskia een erg enthousiaste dame welke van doorpakken weet en makkelijk tot de kern komt.

7 maart 2016

Bob van Giesen
Algemeen Adjunct Directeur and Belastingconsulent bij Van Asselt Accountants & Belastingadviseurs

“Always in a good mood and creative in finding solutions for difficulties”

Saskia has a profound knowledge of Jet Reports, the report-tool of Microsoft Navision. She made a wide list of reports. Because of her excellent spirit she of value for the group she works with. Always in a good mood and creative in finding solutions for difficulties.

Very recommendable!

5 december 2013

Ria van der Holst
Controller NBA

“Gewoon door het voor je te regelen”

Saskia is een praktische applicatiespecialist die echt realiseert dat functionaliteiten van software beter worden benut. Gewoon door het voor je te regelen.

18 januari 2012

Edwin Boersen
Partner at enik bv

“Iemand die met een technische inslag, vanuit de inhoud met gevoel voor interactie met mens opereert”

Ik heb Saskia een kleine 3 jaar geleden leren kennen vanuit mijn rol als Sr. Account Manager voor het Accountantskantoor wij zij destijds werkzaam was als applicatiebeheerder.

Wat mij direct opviel was hoe ze haar kennis en kunde, haar professionele kant, op een effectieve manier combineert met haar natuurlijke enthousiasme en haar (proactieve) manier van communiceren.

Met andere woorden iemand die met een technische inslag, vanuit de inhoud met gevoel voor interactie met mens opereert.

Een welkome afwisseling in het applicatiebeheerlandschap!

12 oktober 2011

Regina de Jong
Sr. Accountmanager Caseware

“Ik ken Saskia als een praktische, no-nonsens gesprekspartner, met altijd oog voor persoonlijk contact en wederzijds respect”

Tijdens de voorbereiding van de implementatie van de online applicaties van CreAim en gedurende het implementatie traject heb ik regelmatig contact met Saskia. Wat me opvalt is dat ze niet alleen geïnteresseerd is in de beschikbare en nieuwe functionaliteiten, maar ze informeert tevens naar de vaktechnische ontwikkelingen en achtergronden hiervan. Ze schroomt niet om haar kritische mening te geven en probeert altijd mee te denken, om zo het optimale uit het pakket en de gebruikers te halen. Ik ken Saskia als een praktische, no-nonsens gesprekspartner, met altijd oog voor persoonlijk contact en wederzijds respect. Ik heb de samenwerking met haar zeker als prettig en productief ervaren en kan u haar expertise en ervaring van harte aanbevelen.

19 augustus 2011

Frank Jonker
directeur, CreAim