Over mij

saskia kuijer appsassistWie ben ik

Ik heet Saskia Kuijer, ik ben een uitstekende luisteraar, houd van uitdagingen en grenzen verleggen. Ik heb een optimistisch, sociaal en flexibele instelling. Je vindt mij 3 keer per week in de exclusive gym om aan mijn fysieke en mentale gezondheid te werken. Ik kan ook enorm genieten van mijn bijzondere vakantie-avonturen.

Achtergrondinformatie

Na een aantal jaar als assistent accountant bij een accountantskantoor heb ik binnen datzelfde bedrijf de overstap gemaakt naar ICT. Ik ben toen gegroeid van (functioneel) applicatiebeheerder naar projectleider. In 2011 heb ik mij als zelfstandig ondernemer ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De eerste jaren heb ik verschillende ICT-projecten uitgevoerd binnen de accountancy. Vanaf 2014 heb ik mijn blik verbreed. Als ICT-coördinator heb ik diverse ICT-projecten verzorgd bij een zorginstelling met meerdere vestigingen (2014-2017). Daarna heb ik een Nederlands modemerk geholpen met verbeterslagen in bestaande systemen (2017-2018). Sinds 2018 ben ik als projectleider werkzaam binnen het voortgezet onderwijs.

Mijn kracht is het vertalen van de gebruikerswensen (-en klachten) naar slimme werkbare oplossingen. Mijn uitgangspunt is dat het systeem een middel moet zijn om de gebruiker te ondersteunen en geen doel op zich mag zijn. Minimale inzet, maximaal resultaat. Wil je weten hoe mijn opdrachtgevers over mij denken? Je kunt hier hun enthousiaste referenties lezen.

Downloads

Wil je alles van mij tot in detail weten? Dan kun je dit rustig nalezen in mijn CV en de bijlage met daarin een opsomming van mijn werkzaamheden. Ben je nieuwsgierig naar wie Saskia Kuijer is, neem dan gerust contact op!