Diensten

Wat betekent app’SASsist

De naam app’SASsist is een lastig uit te spreken naam, maar met een reden. Het is een mix van: applicaties (software), assist (ondersteuning) en ook mijn naam SASkia is er in te vinden. Met andere woorden: ik ben er om u te ondersteunen en ontzorgen.

Waarmee kan ik u helpen?

Ik ben inzetbaar als: *ICT-coördinator* | *ICT-projectleider* | *Functioneel applicatiebeheer* | *Privacy-adviseur*. Ik kan u bijvoorbeeld helpen met:

Perfecte combinatie

Mijn diensten zijn breed, maar aanvullend aan elkaar. Ik kan geen implementatie van software doen, zonder mij te verdiepen in de processen en zonder goed op de hoogte te zijn van de privacywetgeving. Collega’s op de werkvloer kan ik doelgericht helpen door mijn kennis van automatisering. En het communiceren met technische consultants, daarbij is het ideaal dat ik een beetje technische kennis heb, maar vooral heel goed weet wat er in de praktijk speelt en zodoende die “lastige” vertaalslag kan maken.

Onafhankelijk en vrij

Ik werk vanuit een onafhankelijke en vrije positie. Dit betekent dat het voor mij niet uitmaakt met welke software u werkt of in welke branche u zit. Het onder de knie krijgen van nieuwe software zit in mijn DNA. Met mijn onbegrensde nieuwsgierigheid naar waarom we dingen doen zoals we dingen doen, leg ik knelpunten en onlogica in (bestaande) processen bloot. Met mijn frisse en onbevangen blik stel ik vervolgens bruikbare alternatieve oplossingen voor.

Spin in het web

Hoe fijn is het als u aan één persoon uw verhaal, uw klacht, uw wens, uw probleem kwijt kunt en dat deze persoon dit verder voor u oppakt? Dat is precies mijn rol! Ik kan uitstekend luisteren en maak van uw verhaal een vertaalslag naar functionaliteit en proces. Hoe kan het systeem u zo goed mogelijk in uw werk ondersteunen? Hoe kunt u met zo min mogelijke inzet het maximale resultaat behalen. Wie moet wat doen om uw probleem op te lossen, uw wens te realiseren. Ik zorg dat iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt en dat alle neuzen in dezelfde richting staan.

Doener met pit

Nu we alle neuzen in de juiste richting hebben, is de volgende uitdaging dat er ook daadwerkelijk stappen gezet worden. Daar waar mogelijk zal ik persoonlijk mijn handen uit de mouwen steken. Indien werkzaamheden van anderen worden verwacht, dan ben ik degene die iedereen aanjaagt. Ik heb een zeer pro-actieve houding, houd van open communicatie en ben makkelijk benaderbaar. Kortom: iemand met beide benen op de grond.

Is uw interesse gewekt of wilt u meer weten over mijn diensten? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met mij op.

DIENSTEN

Bij functioneel applicatiebeheerder gaat mijn aandacht uit naar het verbeteren van uw processen en het slimmer werken met uw systemen.

Als ICT-Coördinator gaat mijn aandacht uit naar het begeleiden van uw ICT-projecten en het aanpakken van uw hardnekkige ICT-problemen. Ik ben de spin in uw ICT-web.

Als privacy adviseur kan ik u op de door u gewenste manier helpen privacy-proof te worden. Ik vertaal de AVG naar een duidelijk en praktisch verhaal voor u.